Arsinspor Puan peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Denizli Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında puansız ayrılmamak istediklerini söyledi.Şahin, ligde alt sıralardan uzaklaşabilmek için şiddetl

Arsinspor Puan peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Denizli Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında puansız ayrılmamak istediklerini söyledi.

Şahin, ligde alt sıralardan uzaklaşabilmek için şiddetle puanlara ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Kritik bir maça çıkacağız. Bu maç öncesi hocamızın isteğiyle kadromuzdan iki oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Nurettin ve Emre Hızarcı'dan kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işimize bakacağız. İlk yarının son maçı olması dolayısı ile Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına ayrı bir gözle bakıyoruz. Bizim için önemli olan puan ya da puanlar almak. Denizli'den iyi bir performans ortaya koyarak puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Bu sezon deplasman maçlarında yaşadıkları talihsizlikleri bir daha yaşamak istemediklerini kaydeden Şahin, "Devreyi puanla kapatmak istiyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu maçta tüm güçlerini ortaya koyarak istediğimiz sonucu alacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Devrenin bitmesiyle takımlarına direk katkı yapacak 6 mevkiye transfer yapacaklarını belirten Şahin, hocalarının raporu doğrultusunda da 5 futbolcuyla da yollarını ayırmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor