Arsinspor puan kaybı istemiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Pazar günü deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Arsinspor, rakibi karşısında puan kaybetmek istemiyor.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, karşılaşmayı kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini belirterek, "Kazanm

Arsinspor puan kaybı istemiyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Pazar günü deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Arsinspor, rakibi karşısında puan kaybetmek istemiyor.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, karşılaşmayı kazanarak rahat bir nefes almak istediklerini belirterek, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu yerinde. İyi hazırlandık, bunu sonuca yansıtmak istiyoruz" dedi.
 
Son haftalardaki kayıplarının üzüntüsünü üzerlerinden attıklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:
 
"Önümüzde yeni bir maçımız var ve biz sadece buna kilitlenmiş durumdayız. İyi oyunumuzu sonuca yansıtarak 3 puanı alan taraf olmaya çalışacağız. Bilhassa bu haftalarda kayıp yaşamak istemiyoruz. Düzcespor maçı da bunlardan biri olacak. Düzcespor ile aramızda pek fark yok. Onlar da bizim gibi yaralarını sarmak istiyor. Ev sahibi olma avantajını iyi kullanmak isteyecek fakat Düzce'de yaşayan çok sayıda Trabzonlu hemşehrilerimiz var. Onların da maçımıza ilgi göstermesi kazanabilmemizi güçlendirecektir. Kaldı ki ligdeki durumumuzun iyileşmesi için galibiyet büyük önem taşıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor