Arsinspor önüne bakıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Gölcükspor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, sahalarında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.Şahin, Gölcükspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Fut

Arsinspor önüne bakıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Gölcükspor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, sahalarında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Şahin, Gölcükspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Futbolda galip gelmek kadar mağlup olmak da var. Bütün hesaplarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Sahada mücadelemizi ortaya koyduk fakat erken gelen gol hesaplarımızda yoktu. Golün ardından her ne kadar baskılı oynamış olsak da sahamızdaki bu karşılaşmadan puansız ayrıldık" dedi.

Sahalarında yenildikleri için üzgün olduklarını dile getiren Şahin, "Galip gelebilseydik iyi bir avantaj elde etmiş olacaktık. Artık Gölcükspor maçını unutup, hafta sonu deplasmanda yapacağımız Yeşil Bursa maçını düşünmeye başladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler