Arsinspor önemli bir karşılaşmaya çıkacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, rakiplerini gözlerinde büyütmediklerini fakat ciddiye aldıklarını söyledi.    Şahin, yaptığı açıklamada, galib

Arsinspor önemli bir karşılaşmaya çıkacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, rakiplerini gözlerinde büyütmediklerini fakat ciddiye aldıklarını söyledi.    

Şahin, yaptığı açıklamada, galibiyet serisi yakalamak istediklerini, bu nedenle Kahramanmaraş deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:
   
 ''Rakibimizin puan cetvelindeki yeri bizi korkutmuyor, aksine daha çok hırslandırıyor. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimiz zirve mücadelesi yapan bir ekip. Sahalarında oynayacak olmaları da kendileri için ayrı bir avantaj. Fakat son hafta iç saha maçında aldığımız Mardinspor galibiyeti takımımıza büyük moral sağladığı gibi şansızlığımızı da yendik.
     
Rakibimizi gözümüzde büyütmüyoruz fakat ciddiye alıyoruz. Zorlu bir mücadele olacağını söyleyebilirim. Ancak Arsinspor olarak biz de sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız.'' 
     
Arsinspor'un bu karşılaşma öncesi sakat ya da cezalı futbolcusu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor