Arsinspor mağlubiyete üzüldü!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Tekirdağspor'a 4-1 yenilen Arsinspor'da, farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, karşılaşmanın hem ilk hem de ikinci yarıs

Arsinspor mağlubiyete üzüldü!
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Tekirdağspor'a 4-1 yenilen Arsinspor'da, farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, karşılaşmanın hem ilk hem de ikinci yarısında kalelerinde gördükleri gollerin takımın motivasyonunu bozduğunu ve sahadan arzu etmedikleri sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.
 
Deplasmandaki karşılaşmaya öncelikle galibiyet, olmazsa beraberlik için çıktıklarını kaydeden Şahin, "Kimse kaybetmek istemez. Biz de öyle. Maalesef deplasmandaki bu maçımızı kaybettik ve üzgünüz. Böyle olmasını istemezdik ama futbolda böyle şeyler oluyor. Bazen kazanır, bazen de kaybedersiniz fakat biz ciddi kayıplar yaşıyoruz. Çabuk atlatmamız gereken bir buhran dönemi yaşıyoruz. Fazla kaybetmeye başladık. Bu mağlubiyetten çıkaracağımız derslerimiz olacak. Şimdi, oturup eksiklerimizi gözden geçireceğiz" dedi.
 
Şahin, durumlarıyla yüzleşip bir an önce toparlanmaya çalışacaklarını belirterek, "Karşılaşma için söyleyecek fazla söze gerek yok. Dengeli başlayıp sürükleyemediğimiz bir maç oldu. Rakibimiz Tekirdağspor'da kötü günler yaşıyordu ve onlar içinde bizim maçımız çok önemliydi. Çok istekli ve hırslı oynadılar. Kazanmak için sıkı mücadele ettiler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor