Arsinspor kupada tur istiyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, Türkiye Kupası 1. turunda yarın sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile yapacağı maçı kazanarak tur atlamayı hedefliyor.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Büyükşehir Belediyespor'un da ligde kendileri gib

Arsinspor kupada tur istiyor

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, Türkiye Kupası 1. turunda yarın sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile yapacağı maçı kazanarak tur atlamayı hedefliyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Büyükşehir Belediyespor'un da ligde kendileri gibi ilk maçını sahasında kaybettiğini dile getirerek, "Rakimibiz, sezon öncesi hazırlık maçlarında karşı karşıya gelmiş olduğumuz ve oynadığımız 2 hazırlık maçında da bizi mağlup etmeyi başarmış bir ekip fakat kupa maçlarının havası her zaman farklı olmuştur" dedi.

Kupada tur atlamayı seven bir ekip olduklarını ifade eden Şahin, "Bu maçı da kazanarak turu geçeceğimize inanıyorum. Galibiyet bize hem Derincespor mağlubiyetini unutturmuş hem de ligin 2. hafta maçında karşılaşacak olduğumuz Erzincan Refahiyespor maçı içinde moral vermiş olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor