Arsinspor kongreye gidiyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, 17 Haziran Salı günü olağan kongreye gidiyor.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, olağan genel kurulun, Arsin Belediyesi kongre salonunda gerçekleştirileceğini belirterek, "Şu ana kadar Yaşar Küçük, adaylığını açık

Arsinspor kongreye gidiyor!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, 17 Haziran Salı günü olağan kongreye gidiyor.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, olağan genel kurulun, Arsin Belediyesi kongre salonunda gerçekleştirileceğini belirterek, "Şu ana kadar Yaşar Küçük, adaylığını açıklayan tek isim oldu. Muhtemelen tek liste ile seçime gidilecek. Başka adayın çıkacağını düşünmüyorum ama çıkacak olan aday veya adaylara da 'neden aday oldunuz' diye soracak değiliz. Sonuçta bu bir seçimdir. Arsinspor'a gönül veren herkesin aday olmaya hakkı var" dedi.

Yaşar Küçük'ün, Arsinspor ile ilgili açıklamalarında, çok güzel projelerinin olduğunu gördüklerini ifade eden Şahin, bu projelerin Arsin'de birlik ve beraberlik olduğu müddetçe hayata geçeceğine inandığını söyledi.

Yeni sezonda hedeflerinin bir üst lige çıkmak olacağını vurgulayan Şahin, "Arsin'e de yakışan budur. Takımımızda türlü tadilatlara gidilecek. Mevcut oyuncularımızla olan sözleşmelerimizin yüzde 80'i sona eriyor. Yeni gelecek yönetim önce çalışmak istedikleri hocayı belirleyip, ardından hızlı şekilde transferlere yönelecektir. Yeni yönetimi bekleyen fazlaca iş var. Bu nedenle seçilecek yönetime başarılar diliyorum. Birlikte olsak da olmasak da, sarı-siyah renklere gönül vermiş kişiler olarak daima Arsinspor'un yanında olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor