Arsinspor kazanmanın peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, play off gruplarına katılmayı hedefleyen bir ekip olarak, tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.  Çalık, yaptığı açıklamada

Arsinspor kazanmanın peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, play off gruplarına katılmayı hedefleyen bir ekip olarak, tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

 

Çalık, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Ünyespor yenilgisi ile play off yolunda yara aldıklarını belirterek, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde Belediye Bingölspor maçını kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Ayrıca rakibimizle aramızda 1 puanlık fark var. Bu nedenle bu karşılaşma 6 puan değerinde, kazanarak, aradaki puan farkını da açmak istiyoruz'' dedi.

 

Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdiklerini de ifade eden Çalık, ''Futbolcularımızdan Yetkin ve Hasan kart cezalısı, önemli sakatlığı olan oyuncumuz ise bulunmuyor. Kendi evimizde oynayacak olduğumuz maçta galip gelmekten başka bir düşüncemiz yok. İlk 5 takım içine girerek play off gruplarına katılmayı hedefleyen bir ekip olarak, tüm maçlarımızı kazanarak, yukarıdaki rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor