Arsinspor kayıp telafi edecek

 HEDEF 3 PUANLigde ilerleyen haftalarda kötü bir rüya görmek istemeyen Arsinspor, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Siyahlı ekibin futbol şube sorumlus

Arsinspor kayıp telafi edecek

 

HEDEF 3 PUAN

Ligde ilerleyen haftalarda kötü bir rüya görmek istemeyen Arsinspor, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

 

Sarı-Siyahlı ekibin futbol şube sorumlusu İrfan Keleş, geçen haftaki Darıca Gençlerbirliği karşısında almış oldukları farklı yenilginin moral bozukluğunu Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u yenerek üzerlerinden atmak istediklerini söyledi.

 

 Bu maçtan çıkartacakları bir 3 puanın önlerinin açılmasını sağlayacağını ifade eden futbol şube sorumlusu İrfan Keleş, “ Erzurum BŞ belediye maçında gerçek futbolumuzu sahaya yansıtırsak zor gözüken maçı kolaya çeviririz. Bu maçta 3 puan çok önemli. Yoksa ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor