Arsinspor hazırlıklara başladı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, yeni sezon hazırlıklarına, teknik direktör Ahmet Özen yönetiminde başladı.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, yaptığı açıklamada, 2014-20115 sezonu hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Hedefimiz, lige iyi bi

Arsinspor hazırlıklara başladı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, yeni sezon hazırlıklarına, teknik direktör Ahmet Özen yönetiminde başladı.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, yaptığı açıklamada, 2014-20115 sezonu hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Hedefimiz, lige iyi bir hazırlık dönemi geçirerek başlamak" dedi.

Teknik direktörün raporu doğrultusunda dış transferde oyuncularla iletişime geçtiklerini ifade eden Şahin, "Transferlerimizin ardından daha da güçleneceğiz. Gelecek sezon ligde oynadığı futbol ile adından söz ettiren bir ekip olmak istiyoruz. 21 Temmuz Pazartesi günü çekilecek fikstür ile maç programlarımız belli olacak. Tatlı bir heyecanla bekliyoruz. Yarışa güçlü başlamak arzusundayız. Sezona hızlı bir giriş yaparak, üst sıraları zorlayacak bir ekip olmaya çalışacağız. Bu nedenle yolumuza sağlam adımlar atarak devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler