Arsinspor, galibiyete sevindi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, Kozan Belediyespor'u 3-1 yenen Arsinspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyeti hak eden futbolu ortaya koyduklarını belirterek, "Ligin ilk yarısına istinaden ikinci yarıya ilk maçım

Arsinspor, galibiyete sevindi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, Kozan Belediyespor'u 3-1 yenen Arsinspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyeti hak eden futbolu ortaya koyduklarını belirterek, "Ligin ilk yarısına istinaden ikinci yarıya ilk maçımız hariç daha iyi başladık ve üst üste üçüncü galibiyetimizi elde ettik. Seri galibiyet yakaladığımızdan dolayı mutluyuz. Dileğimiz devamının gelmesi" dedi.
 
Kozan Belediyespor önünde galibiyeti hak eden taraf olduklarını dile getiren Şahin, "Karşılaşmaya hızlı başlayarak aradığımız golü erken bulduk. Sonra ikinci gol arayışına girdik fakat ilk yarıda bu düşüncemizi gerçekleştiremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısında beklemediğimiz bir anda kalemizde golü gördük. Skor eşitlenince bizi öne geçirecek gol için rakip kaleye yüklendik ve istediğimizi karşılaşmanın 63. dakikasında elde ettik. Tekrar öne geçince rahatladık ve galibiyeti garantiye alacak üçüncü gol arayışına girerek karşılaşmayı sonlandırdık” dedi.
 
Şahin, güçlü rakipleri karşısında aldıkları 3 puanın önemine dikkati çekerek, "Tecrübeli teknik direktörümüz ve ekibimizle kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki isteyelim ve formda olalım. Kozan Belediyespor bu ligin güçlü, can yakan ekiplerinden biri fakat istediği zaman Arsinspor'un da nasıl can yaktığını camialar görmüş oldu" diye konuştu.
 
Şahin, karşılaşma boyunca kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor