Arsinspor galibiyet istiyor!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor, sezonun ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Derincespor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, lige taraftarları önünde 3 puanla başlayıp, moral bulmak isted

Arsinspor galibiyet istiyor!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor, sezonun ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Derincespor'u yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, lige taraftarları önünde 3 puanla başlayıp, moral bulmak istediklerini belirterek, artık lige hazır olduklarını söyledi.

Sezon öncesi çalışmalarının iyi geçtiğini dile getiren Şahin, "Bu sezonki hedefimiz bir önceki sezona göre farklı olacak. Orta sıralara oynayan rahat bir takım olmak istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşen görevleri hem biz hem teknik kadromuz hem de futbolcularımız yerine getirecektir" dedi.

Teknik kadroya ve futbolcularına güvenlerinin tam olduğunu anlatan Şahin, "Kadromuzda bir takım değişiklikler oldu. Giden ve gelen yeni oyuncularımız oldu. Uyum sorununu çabucak aştık. Hocamızla yapmış olduğumuz konuşmalarımızla takımımız hakkında sık sık görüş alıyoruz. Bu hafta sahamızda sezonun ilk maçına çıkacağız. Bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Şahin,  bu maçta futbolcular kadar taraftarlara da görev düştüğünü vurgulayarak, "Tribünleri doldurmalarını isteyeceğiz. Dolu tribünler önünde futbol oynamak takımıza moral olacaktır. Bilhassa sezonun ilk maçı ve evimizdeki ilk maçımızda taraftarlarımızın desteği artı güç verecektir. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Mutlaka eksiklerimiz olacaktır ama her şeye rağmen galip gelmek ve Derincespor  karşılaşmasında izleyenlere zevk veren bir futbol izletmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler