Arsinspor, Düzcespor beraberliğine sevinmedi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'da, deplasmanda Düzcespor karşısında alınan 2-2'lik beraberliğe sevinmedi.   Kulüp başkanı Yaşar Küçük, deplasmanda karşılaştıkları Düzcespor önünde sayısızca gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirt

Arsinspor, Düzcespor beraberliğine sevinmedi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'da, deplasmanda Düzcespor karşısında alınan 2-2'lik beraberliğe sevinmedi.
 
Kulüp başkanı Yaşar Küçük, deplasmanda karşılaştıkları Düzcespor önünde sayısızca gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.
 
Karşılaşmanın seyir zevki bakımından iyi geçtiğini dile getiren Küçük, "Basit bir golle geriye düştüğümüz maçta önce beraberliği, sonra da öne geçmeyi başarmıştık. Ev sahibi ekip avantajını kullanarak oyunu bırakmadı ve beraberliği yakalı. Biz bu maçta gördük ki yeni teknik direktörümüzün gelişiyle takımımız her geçen gün iyiye doğru gitmeye başladı. Sonuçtan memnun olmasak da ortaya koyduğumuz oyundan memnunuz" diye konuştu.
 
Küçük, kazandıkları bir puana sevinmediklerini ama üzülmediklerini de kaydederek, "Geride kalan 9 haftaya baktığımızda takımımızın son 2 haftada iyileşme dönemine girdiğini görüyoruz. Ümit vermeye başladı. Disiplinden uzak rehavetimizi üzerimizden attık. Bunda tecrübeli teknik direktörümüzü Fethi Türkoğlu'nun katkısı büyük. Hocamızın ilgisi ve tecrübesiyle takımımız toparlanmaya başladı. Daha da iyi olacak. Gelecek haftalara ümitle bakıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor