Arsinspor beraberlikle yetindi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Yeşil Bursa AŞ ile berabere kalan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, beraberliğin her iki tarafın da hakettiği bir sonuç olduğunu söyledi.Şahin, karşılaşmaya puan ya da puanlar alabilmek amacıyla çı

Arsinspor beraberlikle yetindi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Yeşil Bursa AŞ ile berabere kalan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, beraberliğin her iki tarafın da hakettiği bir sonuç olduğunu söyledi.

Şahin, karşılaşmaya puan ya da puanlar alabilmek amacıyla çıktıklarını belirterek, "Her iki ekibin de dikkatli oynadığı bir mücadele oldu. Böyle olunca da karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki ekip de önce gol yememeyi amaçladı" dedi.

Mücadelede fazla pozisyon olmadığını ifade eden Şahin, "Zaman zaman pozisyonlar oldu ama değerlendiremedik. Beraberlik her iki tarafın da hakettiği bir sonuç oldu. Nihayetinde bir puan aldık. Galip gelmek istedik ama olmadı. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki maçımıza hazırlanacağız" diye konuştu.

Şahin, Yeşil Bursa AŞ ekibine, kendilerine gösterdikleri misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor