Arsinspor ateşle oynuyor

 Arsinspor kendi sahasında oynadığı altı puanlık maçta bir puanla yetindi. Girdiği sayısız pozisyonu gole çeviremeyen Sarı Siyahlılarda bir türlü istenilen sonuçlar alınamıyor.Ligin altından kopup üst sıraları yakalama şansını defalarca kendi eliyle iten

Arsinspor ateşle oynuyor

 Arsinspor kendi sahasında oynadığı altı puanlık maçta bir puanla yetindi. Girdiği sayısız pozisyonu gole çeviremeyen Sarı Siyahlılarda bir türlü istenilen sonuçlar alınamıyor.

Ligin altından kopup üst sıraları yakalama şansını defalarca kendi eliyle iten Arsinspor’u ikinci yarıda oldukça zor bir fikstür bekliyor.

Arsinspor’da alınan beraberlik ve kaçan goller sonrası  gözler Ocak ayındaki ara transfere çevrildi.  Alt sıraların oldukça kızıştığı ligde özellikle ikinci yarıda birbirinden zor maçlar oynanacak. Fikstür avantajını dezavantaja dönüştüren Arsinspor’da  özellikle golcü bir oyuncunun takıma katılması yönündeki  araştırmalar ise sürüyor.

Sarı-Siyahlıların Asbaşkanı Bekir Şengül gelinen noktada söylenecek sözün olmadığını belirterek “ Kredimizi çok erken bitirdik. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz oynamaya da devam edeceğiz. Çok bariz goller kaçırıyor, umulmadık puanlar kaybediyoruz.

İkinci yarıda alt sıradaki rakiplerimizle deplasmanda oynayacağız. Kendi kendimizi çok zor pozisyona soktuk. Üç maçtan en az 7 puan hedeflemiştik. Evimizde iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Şimdi bu kayıbı Sancaktepe deplasmanında geri almak istiyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler