Arsinspor 10 oyuncu ile...

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muamnmer Şahin, iç transferde 10 futbolcularıyla yeniden anlaşmak istediklerini söyledi. Şahin, yaptığı açıklamada, rahat bir sezon geçirmek istediklerini belirterek, "Önceliğimiz, kulübümü

Arsinspor 10 oyuncu ile...
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muamnmer Şahin, iç transferde 10 futbolcularıyla yeniden anlaşmak istediklerini söyledi.
 
Şahin, yaptığı açıklamada, rahat bir sezon geçirmek istediklerini belirterek, "Önceliğimiz, kulübümüzün borcunu hafifletmek olacak. Geçmişten gelen, birikmiş borçlarımızı hafifletmek istiyoruz" dedi.
 
Kulüp bütçesini zorlayacak transferler üzerinde durmayacaklarını ifade eden Şahin, "Alacağımız oyuncuların takıma direkt katkı sağlayacak isimler olmasını istiyoruz. İç transferde 10 futbolcumuz ile yeniden anlaşmak istiyoruz ancak anlaşamadığımız taktirde yerlerine başka isimler bakacağız" diye konuştu.
 
Kulüp Başkanı Yaşar Küçük'ün "Hedefimiz 4 yıl sonra PTT 1. Lig'dir" sözlerinin, Arsinspor'un gelecek hedefi olduğunu kaydeden Şahin, " Hedefin 4 yıl sonrası için olmasının nedeni kulübün borçlarını hafifletmek istememizdir. Taraftarlarımız bir süre sabrederek her zaman olduğu gibi takımlarına sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor