Arsin'in tek hedefi var...

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da parola mutlak galibiyet.Geride bıraktığımız iki haftada üst üste sahasında oynadığı maçların birinden berabere diğerinden de mağlubiyetle ayrılan Sarı-Siy

Arsin'in tek hedefi var...

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da parola mutlak galibiyet.

Geride bıraktığımız iki haftada üst üste sahasında oynadığı maçların birinden berabere diğerinden de mağlubiyetle ayrılan Sarı-Siyahlılar, bu kayıpların acısını Ankara Demirspor'dan çıkartmayı hedefliyor. Teknik Direktör Orhan Cinemre, puan kaybetme limitlerinin dolduğunu söyledi.

Cinemre, sahalarında oynadıkları maçlarda istenmeyen sonuçlar aldıklarını belirterek,

“Kötü bir iki hafta geçirdik. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Bu kayıpları kısa zamanda telafi etmeliyiz. Çünkü haftalar ilerledikçe lig daha da zorlaşıyor. Önümüzde bir Ankara Demirspor maçı var ve bu maç ile yeniden çıkışa geçmeyi arzuluyoruz. Ankara Demirspor karşısında hata yapma şansımız yok” diye ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler