Arsin'in hedefi ilk 5!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün sahasında Bayrampaşa'ya 3-1 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, ilk 5 takım içinde yer alma hedefini sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında i

Arsin'in hedefi ilk 5!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün sahasında Bayrampaşa'ya 3-1 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, ilk 5 takım içinde yer alma hedefini sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında iyi oynayamadıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, ''Skora bakarak rakibimiz çok üstün oynadı diyemeyiz. Sadece girdikleri pozisyonları değerlendirdiler. İlk yarıda bir anda 2-0 mağlup duruma düşünce demoralize olduk ve kötü sonuç aldık'' dedi.

İkinci yarıda gol gecikince risk almak zorunda kaldıklarını dile getiren Cinemre, ''Üçüncü golü yedik ve mağlup olduk. Ama sonuçta oynanmamış 12 maçımız daha var. Üç puan kaybetmemize rağmen zirveye yakınız. İlk 5 takım içinde yer alma hedefini sonuna kadar kovalayacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor