Arsin'de spora büyük yatırım

 Arsin’i geleceğe taşıyacak en önemli projeleren olan Arsin Sahil dolgu alanında hayata geçirilen sosyal yaşam alanı projesi içinde yer alan spor alanı, Arsinspor tarafından tesis yapılmak üzere devralındı.  Dün Arsin Belediyesi’nde düzenlenen imza töreni

Arsin'de spora büyük yatırım

 

Arsin’i geleceğe taşıyacak en önemli projeleren olan Arsin Sahil dolgu alanında hayata geçirilen sosyal yaşam alanı projesi içinde yer alan spor alanı, Arsinspor tarafından tesis yapılmak üzere devralındı. 
 
Dün Arsin Belediyesi’nde düzenlenen imza töreninde Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsinspor Başkanı Mustafa Keleş, Fındıklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Kefelioğlu, Atayurt eski belediye başkanı Galip Keleş, Arsin AK Parti İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu hazır bulundu. 
 
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen spora yatırım yapmayan bir toplumun sağlıksız nesillerle karşı karşıya kalabileceğini ifade ederek, “Arsin ile özdeşleşen kulübümüz Arsinspor için bugün tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Sahil dolgu alanındaki spor alanı Arsinspor tarafından devralınmıştır. 1 yıl içinde buraya Arsinspor tarafından sosyal tesis ve halkında kullanımına açık olacak sportif alanlar inşa edilecektir. Sağlıklı bir gelecek için gençlerimize böylesine güzel bir alanda tesis yapılması noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile Arsinspor Kulübü Başkanı Mustafa Keleş arasına atılan imzalar ile sahildeki spor tesisi alanı Arsinspor’a devredilmiş oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor