Arsin’de özen dönemi

Başarılı teknik adamın Sarı-Siyahlı yöneticiler ile yapacağı son görüşmenin ardından bugün kendisini resmen Arsinspor’lu yapan sözleşmeye imza atacak NİHAYET BİTTİ Arsinspor, nihayet teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu. Mevcut teknik direktör Raşit

Arsin’de özen dönemi
Başarılı teknik adamın Sarı-Siyahlı yöneticiler ile yapacağı son görüşmenin ardından bugün kendisini resmen Arsinspor’lu yapan sözleşmeye imza atacak
 
NİHAYET BİTTİ
 
Arsinspor, nihayet teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu. Mevcut teknik direktör Raşit Çalık ile yolların ayrılmasından sonra yeni hoca arayışlarına giren Arsinspor, bir araya geldiği ve uzun bir süre görüşmede bulunduğu başarılı teknik adam Ahmet Özen ile anlaşmaya vardı.  Başarılı teknik adam Sarı-Siyahlı yöneticiler ile yapacağı son görüşmenin ardından bugün kendisini resmen Arsinspor’lu yapan sözleşmeye imza atacak.
 
OLUMLU GEÇTİ
 
Arsinspor’da yeniden teknik direktörlük yapmaya hazırlanan tecrübeli teknik adam Ahmet Özen, “Arsinspor ile yaptığımız görüşme çok olumlu geçti. Aramızda hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bugün de son kez bir araya geleceğiz. Bu yapacağımız görüşmenin ardından öyle görünüyor ki atacağım imza ile Arsinspor’un başarısı için ter dökeceğim” dedi. Öte yandan teknik direktör sorununu Ahmet Özen’i takımın başına getirerek çözüme kavuşturan Arsinspor’da iç ve dış transfer çalışmalarına hız verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor