Arsin'de hedef 4 transfer

 Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor’da genel sekreter Muammer Şahin, kadrolarına  4 yeni transfer daha yapmak istediklerini belirterek, "Savunma, orta saha ve forvetimize takviyeler yapacağız" dedi.Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, yapmış olduğu a

Arsin'de hedef 4 transfer

 Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor’da genel sekreter Muammer Şahin, kadrolarına  4 yeni transfer daha yapmak istediklerini belirterek, "Savunma, orta saha ve forvetimize takviyeler yapacağız" dedi.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, yapmış olduğu açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini belirterek, bu sezon 4 yeni transfer yaptıklarını ve 4 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

Böylece transfer çalışmalarını sonlandıracaklarını anlatan anlatan Şahin, "Hocamız Ahmet Özen’in isteği doğrultusunda çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Lige haftada 10 idman yaparak hazırlanıyoruz. Kros dışında daha çok taktik çalışmaları üzerinde duruyoruz. Çift kale maçlar ile de performansımızı ölçüyoruz. Genel anlamda hocamız Özen’den aldığımız bilgiler doğrultusunda takımımızın gidişatından memnunuz" dedi.

Şahin, diğer yandan transfer çalışmalarına da devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Daha evvel kadromuza 4 yeni takviye yapmıştık. 4 yeni takviye daha yaparak gücümüze güç katmak amacındayız ancak seçici olmak için aceleci davranmıyoruz. Savunma, orta saha ve forvetimize takviyeler yapacağız. Gerekli olan tespitlerimizi yaptık ve takımımıza direk katkı sağlayabileceklerine inandığımız kimi futbolcular ile görüşmelerimize başladık. Bu transferleri de kısa zaman içerisinde sonlandıracağız"

Şahin, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bölgedeki takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor