Arsin’de gözler Keçiörengücü’ne çevrildi

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor zorlu İstanbul deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Ligin alt sıralarındaki ekiplere karşı başarısız olan Arsinspor zirve mücadelesi veren ekipler karşısında hem futbol hem de skor olarak daha b

Arsin’de gözler Keçiörengücü’ne çevrildi

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor zorlu İstanbul deplasmanından puanla dönmeyi başardı. 

Ligin alt sıralarındaki ekiplere karşı başarısız olan Arsinspor zirve mücadelesi veren ekipler karşısında hem futbol hem de skor olarak daha başarılı oldu. 
 
İstanbul deplasmanında karşılaştığı Sancaktepe Belediye karşısında zaman zaman etkili  olan Arsinspor, son vuruşlardaki eksikliğini gideremeyince  sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül  devre arasına moralli girmek için Keçiörengücü’nü mutlak yenmek zorunda olduklarını söyledi. 
 
Şengül Sancaktepe Belediyespor karşısında zaman zaman üstün oynadıklarını ancak son vuruşlardaki sıkıntıyı bir türlü çözemediklerini ifade etti. Şengül, “ Futbol olarak iyi oynadık. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı ancak gol yollarındaki sıkıntıyı bir türlü çözemiyoruz. Bir maçımız kaldı evimizde oynayacağımız  Keçiörengücü’nü yenip devreye moralli girmek istiyoruz.
 
Devre arasında gerekli takviyeleri yapıp  play-off mücadelesi vereceğiz. Tüm taraftarımız ve camiamız şunu bilsin ki bu takım ikinci yarı bambaşka bir takım olacak” Dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor