Arsin yine galibiyet istiyor

Türkiye Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Arsinpsor pazar günü kendi sahasında saat 13.30 oynayacağı Oyak Renault karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.Sarı siyahlıllar  bu karşılaşmayı kazanıp geçtiğimiz hafta Erganispor karılaşmasında yakalad

Arsin yine galibiyet istiyor

Türkiye Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Arsinpsor pazar günü kendi sahasında saat 13.30 oynayacağı Oyak Renault karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.Sarı siyahlıllar  bu karşılaşmayı kazanıp geçtiğimiz hafta Erganispor karılaşmasında yakaladığı ivmeyi devam ettirmek istiyor.Arsinspor geçtiğimiz hafta deplasman da Erganispor'u 1-0 mağlup etmiş ligde 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanışmıştı.

Arsinspor 11. haftası oynanacak olan Spor Toto 3. lig 2. grupta bu zamana kadar çıktığı karşılaşmalarda 2 galibiyet,5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Sarı siyahlılar bu sonuçlarla 11 puanla ligde kendine 11. sırada yer buldu. Arsinspor, Oyak Renault karşılaşmasını kazanıp kendiyle aynı puanda olan ve averajla üstünde olan rakibini geçmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor