Arsin son ana kadar savaşacak

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Tekirova Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'un asbaşkanı İmdat Uzun, play-off iddialarını son maça kadar sürdüreceklerini söyledi. Uzun, yaptığı açıklamada, son haftalarda beklenmedik bir şekilde puan

Arsin son ana kadar savaşacak

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Tekirova Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'un asbaşkanı İmdat Uzun, play-off iddialarını son maça kadar sürdüreceklerini söyledi.

Uzun, yaptığı açıklamada, son haftalarda beklenmedik bir şekilde puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, ''Sahamızda Belediye Bingölspor ile berabere kaldık, ardından geçen hafta da Menemen Belediyespor deplasmanında mağlup olduk. Son iki haftada kaybettiğimiz 5 puan ile play-off gruplarına katılma mücadelesi veren takım olarak bizim için iyi olmadı. Ligde beşinci takım Bayrampaşa ile aramızda 7 puanlık fark var. Biz play-off yarışında geri kalmış olsak da bu iddiamızı son maça kadar sürdüreceğiz'' dedi. 

Sahalarında Tekirova Belediyespor'u konuk edeceklerini ifade eden Uzun, ''Rakibimizin düşme potasında olması nedeniyle buraya 3 puan için gelecekler. Biz kendi sahamızda iyi oynayan, iyi mücadele eden ve kolay kolay mağlup olmayan takımız. Bu maçta rakibimizi mağlup ederek iki hafta aradan sonra galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor