Arsin Nilüfer'e hazırlanıyor!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak olan Arsinspor, hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya gitti.  Yönetim kurulu üyesi Murat Özdemir, yaptığı açıklamada, Bursa Nilüferspor deplasmanına 3 puan için gittiklerini b

Arsin Nilüfer'e hazırlanıyor!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak olan Arsinspor, hazırlıklarını tamamlayarak Bursa'ya gitti.

 

Yönetim kurulu üyesi Murat Özdemir, yaptığı açıklamada, Bursa Nilüferspor deplasmanına 3 puan için gittiklerini belirterek, ''Rakibimiz ile aramızda 5 puanlık fark var. Deplasmanda da olmasına rağmen galip gelerek, puan farkını 2'ye düşürmek istiyoruz. Galip gelebilmek için tüm gücümüzü ortaya koyacağız'' dedi.

 

Ahmet ve Ercan'ın sakatlıklarından dolayı Bursa Nilüferspor maçında yer alamayacağını ifade eden Özdemir, ''İki önemli oyuncumuzdan yoksun bu maça çıkacağız. Bu futbolcularımızın yerine forma giyecek arkadaşlar da onların yokluğunu hissettirmeyeceklerdir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor