Arsin, korkan değil korkulan takım olacak!.

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor sezona üç puan moraliyle başladı. Ligin tecrübeli ekiplerinden Kocaelispor’u sahasında son dakika golüyle geçen Sarı-Siyahlılarda hedef hafta sonu oynanacak maçtan da üç puanla ayrılmak.  Sezona s

Arsin, korkan değil korkulan takım olacak!.
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Arsinspor sezona üç puan moraliyle başladı. Ligin tecrübeli ekiplerinden Kocaelispor’u sahasında son dakika golüyle geçen Sarı-Siyahlılarda hedef hafta sonu oynanacak maçtan da üç puanla ayrılmak. 
 
Sezona sıkıntılarla giren, doğru dürüst kamp bile yapamayan ve 15 günlük süre zarfında toparlanan Arsinspor’un zamana ihtiyacı olduğu gözlendi. Arsinspor ikinci başkanı Bekir Şengül ilk maçların zor ancak  kazanmalarının güzel olduğunu söyledi. 
 
Bekir Şengül yaptığı açıklamada özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolla galibiyeti hak ettiklerini belirterek “  Futbolcularımızın performansı ve kazanma isteği gelecek adına olumlu sinyallerdi. İlerleyen haftalarda daha da iyi olcağız. Taraftarlarımızdan bizleri her zamanki gibi desteklemeleri istiyoruz. Sabırlı olsunlar. Arsinspor bu sezon özellikle rakiplerden korkan değil rakiplerin korktuğu takım olacaktır. Hafta sonu deplasmanda Van Belediyespor önünde de hedefimiz üç puan olacak. 4 maçta alınacak 10 puana ekstra prim vereceğiz” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler