Arsin Konyaspor’dan çekinmiyor

Ziraat Türkiye  kupasında Torku Konyaspor ile eşleşen Arsinspor rakibinden çekinmiyor. Geçtiğimiz yıl  yine bir süper lig takımı olan Gaziantepspor’a elenerek  Kupaya veda eden Arsinspor, bu yıl da 2. Turda Süper lig ekiplerinden Torku  Konyaspor ile eşle

Arsin Konyaspor’dan çekinmiyor
Ziraat Türkiye  kupasında Torku Konyaspor ile eşleşen Arsinspor rakibinden çekinmiyor. Geçtiğimiz yıl  yine bir süper lig takımı olan Gaziantepspor’a elenerek  Kupaya veda eden Arsinspor, bu yıl da 2. Turda Süper lig ekiplerinden Torku  Konyaspor ile eşleşti. Kulüp başkanı Cengiz Öksüz,  hiç bir takımın rakibi karşısına yenilmek için çıkmadığını belirterek, “geçtiğimiz yıl da 3 turda  Gaziantepspor ile eşleşmeştik.  O maçta yediğimiz şansız bir golle macı 1-0 kaybederek kupanın dışında kalmıştık.  Bu yılda şansımızdan yine bir süper lig takımıyla karşılaşacağız.  Sahaya elbette yenmek için çıkacağız” dedi.
 
Arsinspor’un giderek daha iyi futbol oynamaya başladığını belirten  Başkan Öksüz, “her yıl bir süper lig takımını Arsinli futbolseverlere  izlettiriyoruz. Geçtiğimiz yıl şansız bir şekilde elendik. Bu yıl kolay kolay teslim olmayacağız. Konyaspor’u yenerek kupanın dışında bırakmayı istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızda  bu inanç var.  İyi bir –maç olacağına inanıyorum” dedi.
 
Önümüzdeki hafta içerisinde  Arsin’de oynanacak olan Arsinspor-Torku Konyaspor  maçı arasındaki karşılaşmanın kesin tarihinin futbol federasyonu tarafından henüz belirlenmediği, bu hafta içerisinde  tarihi ve saatinin belirleneceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler