Arsin kayıp istemiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta lider Eyüpspor ile evinde 2-2 berabere kalarak güçlü rakibini elinden kaçıran Arsinspor’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Yeni Diyarbakır maçına çevrildi. Ligde 16 puanla 12. sırada ye

Arsin kayıp istemiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta lider Eyüpspor ile evinde 2-2 berabere kalarak güçlü rakibini elinden kaçıran Arsinspor’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Yeni Diyarbakır maçına çevrildi. Ligde 16 puanla 12. sırada yer alan Sarı-Siyahlılar, Diyarbakır deplasmanından puan ve puanlarla ayrılarak üst sıralara tırmanışını sürdürmek amacında. Arsinspor’da kulüp başkanı Yaşar Küçük, bu maçta da Arsinspor’a yakışır bir mücadele ortaya koyacaklarını ifade ederek, “İlk yarıda toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayıp devre arasında yapacağımız birkaç takviyeyle daha rahat bir ikinci yarı geçirmeyi arzuluyoruz. Diyarbakır maçı, ve kalan maçlarımızı en az kayıpla tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda Diyarbakır deplasmanında kayıp yaşamak istemiyoruz. Buradan 3 puanla ayrılarak galibiyet özlemimize de son vermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor