Arsin eksiklere rağmen hedefli!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, yarın sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u konuk edecek Arsinspor'da, Kulüp 2. Başkanı İmdat Uzun, eksik ve sakat futbolculara rağmen bu maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklama

Arsin eksiklere rağmen hedefli!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, yarın sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u konuk edecek Arsinspor'da, Kulüp 2. Başkanı İmdat Uzun, eksik ve sakat futbolculara rağmen bu maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını belirterek, ''Hafta başından beri iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eksik ve sakat oyuncularımıza rağmen hedefimiz 3 puan olacak'' dedi.

İkinci yarıda iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Uzun, ''Geride kalan iki maçımızı kazandık. Saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçını da kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile zirvedeki takımlara bir adım daha yaklaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor