Arsin deplasmanda 3 puan istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkan yardımcısı Halit Koç, bu deplasmana 3 puan için gideceklerini söyledi. Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Diyarbakır

Arsin deplasmanda 3 puan istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkan yardımcısı Halit Koç, bu deplasmana 3 puan için gideceklerini söyledi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşısında uzatma dakikalarında yedikleri gol ile galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, ''Sahamızda puan kaybetmek bizim için iyi olmadı. Çok önemli 2 puan kaybettik. Zirvedeki takımlara yaklaşmak için elimize fırsat geçmişti, ama bu fırsatı iyi kullanamadık'' dedi.

Hafta sonu ise Malatyaspor deplasmanına gideceklerini ifade eden Koç, ''Bu maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyoruz. Rakibimizin ligin en son sırasında yer alması bizim için önemli değil. Biz her maçımıza nasıl ciddiyetle hazırlanıyorsak, bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Biz Malatyaspor deplasmanına 3 puan için gideceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor