Arsenal'e bir Türk daha!

Türk yıldızdan hayli memnun olan Arsene Wenger, uğruna bonservis bedeli rekoru kırdığı Mesut'tan öyle memnun ki, onunla hemen hemen aynı kaderi paylaşan İlkay Gündoğan'ı da kadrosuna katmak istiyor. Hem de 1 sent fazlasına!Devre arasında köklü olmasa da,

Arsenal'e bir Türk daha!

Türk yıldızdan hayli memnun olan Arsene Wenger, uğruna bonservis bedeli rekoru kırdığı Mesut'tan öyle memnun ki, onunla hemen hemen aynı kaderi paylaşan İlkay Gündoğan'ı da kadrosuna katmak istiyor. Hem de 1 sent fazlasına!

Devre arasında köklü olmasa da, sağlam değişiklikler yapacak olan Arsenal'de, tüm hedefler İlkay'ı başka bir takıma kaptırmamak. Bununla birlikte forvete de takviye yapmak isteyen Wenger, önce İlkay, ardından da forvetle anlaşmak istiyor.

Arsenal kulübü, Dortmund'la görüşmelere başladı. Ancak Alman deviyle görüşen tek kulüp onlar değil. Real Madrid, Manchester United ve birkaç büyük kulübün daha İlkay'la ilgilendiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor