Arsenal'de askerlik şoku

Askerliğini 10 yıl boyunca tecil ettiren Güney Koreli oyuncunun Arsenal'e çıkardığı fatura bir hayli ağır oldu.Arsenal'in Güney Koreli oyuncusu Park Chu-Young'un Monako'dan 10 yıllık oturma izni alarak askerliğini bu süre boyunca ertelemesi İngiliz ekibin

Arsenal'de askerlik şoku

Askerliğini 10 yıl boyunca tecil ettiren Güney Koreli oyuncunun Arsenal'e çıkardığı fatura bir hayli ağır oldu.

Arsenal'in Güney Koreli oyuncusu Park Chu-Young'un Monako'dan 10 yıllık oturma izni alarak askerliğini bu süre boyunca ertelemesi İngiliz ekibine 3 milyon euroya patladı.

Arsenal 2011-12 sezonu başında Monaco'dan transfer ettiği Güney Koreli oyuncu için 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ama L'Equipe gazetesinin haberine göre İngiliz ekibi oyuncunun askerliğinin tecil edilmesi halinde Monaco'ya 3 milyon euro ek ödeme yapmayı da kabul etmiş.

6.5 MİLYON EUROYA GELMİŞ OLACAK
Dolayısıyla Monako hükümetinin verdiği 10 yıllık oturma izniyle 36 yaşına kadar rahatlayan Chu-Young, Arsenal'e bir hayli pahalıya patlamış olacak.

İngiliz kulübü, Arsene Wenger'in şu ana kadar sadece 1 Premier Lig maçında 6 dakika oynattığı oyuncu için toplam 6.5 milyon euro bonservis ödemiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor