Arsenal Newcastle United karşılaşıyor

Arsenal Newcastle United maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Arsenal Newcastle United karşılaşıyor

İngiltere Premier Ligi 20. haftasında Arsenal ile Newcastle United karşı karşıya geliyor. Emirates stadında oynanacak olan karşılaşmayı Anthony Taylor yönetecek. Taylor'un yardımcılıklarını Stuart Burt ve Peter Kirkup yapacak. Saat 17.00'de başlayacak karşılalşma LİG TV3'den canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca , 6 Eren (den) / HD, Benfica TV2 (BTV 2), Canal Fútbol / HD, Canal Sport (france) / HD, Canal Sport (poland) / HD, Diema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (hun) / HD, Fox Sports (italy) / HD, Futbol 1 (ukraine), Sport 2 (isr) / HD (SimulCast), SportKlub 3 (croatia), SportKlub 3 (serbia) / HD, SportKlub 3 (slovenia), SuperSport 3 (za) / HD, TV2 Sport Premium HD, Viasat Football (swe) / HD kanalları da müsabakayı canlı olarak ekrana taşıyacak.

arsenal-newcastle-united.jpg

Maç öncesi ev sahibi Arsenal 19 hafta sonunda 39 puanla lider konumda yer alırken Newcastle United 17 punla 18. sırada kendine yer buldu.

Arsenal ve Newcastle United bu güne kadar 166. kez karşı karşıya geliyor. Bu maçlarda Arsenal'ın galibiyetlerde Newcastle United'e karşı 68'e 62 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 36 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Londra'da oynanan 83 karşılaşmada ise Arsenal'in 44, Nwecastle United'in 22 galibiyeti bulunuyor. İki takım 17 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım son olarak 29.08.2015 tarihinde Newcastle'de karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada Arsenal Newcastle United'i 1-0 mağlup etti.

İki takımın Premier Lig'de oynadığı son 14 maçın 11'ini Arsenal kazandı (2B 1M).
İki takımın Arsenal ev sahipliğinde oynadığı son üç Premier Lig maçında toplam 18 gol atıldı.
Newcastle United bu sezon Premier Lig'de en az şutu olan takım (171).
Mesut Özil bu sezon Premier Lig'de 16 asiste ulaştı; Premier Lig rekoruna sadece dört assist uzaklıkta (Thierry Henry 2002/03 sezonunda 20 asist).
Özil, Premier Lig'de oynadığı son 12 maçta 16 gole katkıda bulundu.
Arsenal kalecisi Petr Cech, Premier Lig tarihinde kalesini en fazla maçta gole kapatan kaleci oldu (170).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor