Arsenal Manchester City

Arsenal Manchester City maçı ne zaman,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İngiltere Premier Lig'in 17. haftasının son maçında Arsenal sahasında Manchester City'i ağırlayacak..Emirates 'te oynanacak karşılaşmayı hakem Andre Marriner yönete

Arsenal Manchester City

Arsenal Manchester City maçı ne zaman,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İngiltere Premier Lig'in 17. haftasının son maçında Arsenal sahasında Manchester City'i ağırlayacak..Emirates 'te oynanacak karşılaşmayı hakem Andre Marriner yönetecek. Saat 22.00'de başlayacak olan maçı Lig tv 3 canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı İdman tv de canlı yayınlayacak ve buradan izleyebileceksiniz.

Karşılaşma öncesinde Arsenal 33 puanla 2. sırada yer alırken Manchester City 32 puanla 3. sırada bulunuyor.

Arsenal ve Manchester City şimdiye kadar 180 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Arsenal 89 galibiyet alarak rakibine üstünlük kurarken Manchester City 49 kez kazandı ve 42 maç berabere sonlandı. Arsenal ev sahipliğinde oynanan 88 maçta ev sahibi 52 kez kazanırken Manchester City 15 kez galibiyet aldı ve 15 maç eşitlikle sonlandı.

Mç öncesi bilgiler

Arsenal Premier Lig'de Manchester City ile evinde oynadığı 18 maçta sadece bir kez yenildi (11G 6B). Fakat bu maçların son altısında ise bir galibiyet alabildi (4B 1M).
Manchester City'nin Premier Lig'de en fazla yenildiği iki takım Arsenal ve Chelsea (22'şer).
City, Premier Lig'de oynadığı son dört deplasman maçında galibiyet alamazken bu maçların üçünde gol atamadı.
Arsenal Premier Lig'de evinde oynadığı son 20 maçta sadece 11 gol yedi.
Arsenal forması giyen Olivier Giroud, tüm kulvarlarda oynadığı son 13 maçta 11 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler