Armut'çu Trabzon'u temsil edecek

Trabzon Offroad Kulübü yarışçısı Azerbaycan'a gidiyor.Kulüp başkanı Emir Sözen, yaptığı açıklamada, Trabzon'da ve bölgede yaptıkları faaliyetlerin büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Biz de yurtdışındaki resmi yarışmalara katılmaya karar verdik. Bunun içi

Armut'çu Trabzon'u temsil edecek

Trabzon Offroad Kulübü yarışçısı Azerbaycan'a gidiyor.

Kulüp başkanı Emir Sözen, yaptığı açıklamada, Trabzon'da ve bölgede yaptıkları faaliyetlerin büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "Biz de yurtdışındaki resmi yarışmalara katılmaya karar verdik. Bunun içinde 28-29 Ocak tarihleri arasında Azerbaycan'da yapılacak olan Offroad yarışlarına üyemiz Hasan Armutçu katılacak" dedi.

Armutçu ise Trabzon'un ve Türkiye'yi Azerbaycan'da en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, "Bugün yola çıkıyorum. Azerbaycan'daki yarışlarda iyi bir derece alıp Türk bayrağını kardeş ülke Azerbaycan'da dalgalandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler