Arjantinli yıldız Şotalı Kayseri'de

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, Arjantinli yıldız Pablo Mouche ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Arjantin Milli Takımı'nın önemli oyuncusu olan ve sarı kırmızılı takımda orta sahada hücuma dönük görev yapacak olan Mouche, "İtalya, İspanya, Rusya

Arjantinli yıldız Şotalı Kayseri'de

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, Arjantinli yıldız Pablo Mouche ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Arjantin Milli Takımı'nın önemli oyuncusu olan ve sarı kırmızılı takımda orta sahada hücuma dönük görev yapacak olan Mouche, "İtalya, İspanya, Rusya takımlarından da teklif geldi ama tercihim Kayserispor oldu" dedi.

Sempatik tavırlarıyla dikkati çeken ve imza töreni öncesi gazetecilerin tek tek ellerini sıkıp, Türkçe "Merhaba" diyen Mouche, "Türkiye’de de çok başarılı olacağımı düşünüyorum. Beni, Kayserispor kulübüne kazandıran Kulüp Başkanı Recep Mamur’a teşekkür ederim.

İtalya, İspanya ve Rusya’daki takımlardan teklif aldım ama, tercihim Kayserispor oldu. Burada başarılı olacağımı ve takımımla birlikte Avrupa’da önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

Kayserispor‘un Karpuzatan tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Basın Sözcüleri Rifat Pehlivan, Yücel Şahin ve Oğuz Ortaköylüoğlu da katıldı. Kayserisporlu yöneticiler, "Mouche’nin transferini büyük bir fedekarlıkla gerçekleştirerek hem Kayserispor kulübüne hem de Türk futboluna kazandırdık. Arjantinli yıldız oyuncunun transferinde son olarak İtalyan kulüplerle yarıştık. Sonunda kendisini renklerimize kazandırıp, 4 yıllık imza attırdık" dediler. 

İmza töreninden sonra teknik direktör Şota Arveladze ile genel menajer Süleyman Hurma da, 17 numaralı formayı giyecek olan Arjantinli oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

5 STOPER ADAYIYLA GÖRÜŞME SÜRÜYOR

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Pablo Mouche’nin sarı kırmızılı ekip için bu sezon önemli bir kazanım olduğunu söyledi. Şota, yaptığı açıklamada "Mouche ile önemli bir eksiğimizi gidermiş olduk. Şu anda 5 stoper adayıyla görüşmelerimiz sürüyor. Defansa bir yabancı stoper kazandırmak istiyoruz ama çeşitli nedenler yüzünden şu ana kadar gerçekleşemedi" dedi. 

Şota Arveladze, takımın defansta daha güçlü ve agresif olması için takviye yapacaklarını belirterek, "Defansın sağında Ahmet Kamil’in yanı sıra hazırlık maçlarında Eren Güngör’ü oynattım. Zira, Allah korusun bir sakatlık ya da kart cezası nedeniyle defansın sağında ve solunda alternatif isimler denemek, oynatmak zorundayım’’ diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor