Arjantinli sabırsızlanıyor

Trabzonspor’da Süper Final maçında konuk olacağı Fenerbahçe sınavının geri sayımı devam ederken futbolcuların performansı göz dolduruluyor. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktör Şenol Güneş, tüm oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Derbi maçların adamı oldu

Arjantinli sabırsızlanıyor

Trabzonspor’da Süper Final maçında konuk olacağı Fenerbahçe sınavının geri sayımı devam ederken futbolcuların performansı göz dolduruluyor.

 

Bordo-Mavili takımın Teknik Direktör Şenol Güneş, tüm oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Derbi maçların adamı olduğunu ispatlayan Arjantinli orta saha oyuncusu Colman, antrenmanlarda gösterdiği üst düzey eforla yine bu maçta kendini kağıtlayacağının sinyallerini verdi. Ligin son maçı olan Orduspor karşılaşmasında cezalı olması nedeniyle forma giyemeyen Colman, Fenerbahçe maçında yeniden sahaya çıkacak olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

 

Bu zorlu karşılaşmada ilk yarının dövanşını alacaklarını ifade eden Arjantinli orta saha oyuncusu Colman, "Bu maç bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü taraftarlarımız bu maçta bizden üç puan bekliyorlar. Bizde taraftarlarımıza layık olmak için Fenerbahçe karşısında elimizden gelen her şeyi yaparak sahadan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler