Arjantin şov yaptı! Copa America'da final zamanı!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'nın ev sahibi Şili'nin finaldeki rakibi, Paraguay'ı 6-1 yenen Arjantin oldu. Şili'nin Concepcion kentindeki Alcaldesa Ester Roa Rebolledo Municipal Stadı'nda oynanan ya

Arjantin şov yaptı! Copa America'da final zamanı!
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'nın ev sahibi Şili'nin finaldeki rakibi, Paraguay'ı 6-1 yenen Arjantin oldu.
 
Şili'nin Concepcion kentindeki Alcaldesa Ester Roa Rebolledo Municipal Stadı'nda oynanan yarı final mücadelesinde, kupayı müzesine 14 kez götüren Arjantin ile 2 şampiyonluğu bulunan Paraguay karşılaştı.
 
Paraguay, Marcos Rojo ve Javier Pastore'nin golleriyle 2-0 öne geçen Arjantin'e 43. dakikada Lucas Barrios ile cevap verince ilk yarı 2-1 Arjantin üstünlüğüyle sona erdi.
 
1993'ten bu yana şampiyonluğa hasret kalan Arjantin, Angel Di Maria (2), Sergio Agüero ve Gonzalo Higuain'in ikinci yarıdaki golleriyle maçtan 6-1 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.
 
Peru'yu 2-1 yenerek 28 yıl sonra finale çıkan Şili ile Arjantin arasındaki şampiyonluk mücadelesi, 4 Temmuz'da TSİ 23.00'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor