Arınç'tan, Yıldırım'a tebrik mesajı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ilişkin, ''Aziz Yıldırım'a ve arkadaşlarına 'geçmiş olsun' diyorum'' dedi.Arınç, AK Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı'nca Ortaköy'de düzenlenen ''Büyük Beşiktaş Buluşmala

Arınç'tan, Yıldırım'a tebrik mesajı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ilişkin, ''Aziz Yıldırım'a ve arkadaşlarına 'geçmiş olsun' diyorum'' dedi.

Arınç, AK Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı'nca Ortaköy'de düzenlenen ''Büyük Beşiktaş Buluşmaları''nda yaptığı konuşmanın ardından, katılımcıların sorularını cevapladı.

 

GEÇMİŞ OLSUN

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliye edilmesini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Arınç, ''Öncelikle tahliye olanlar için 'geçmiş olsun' demek isterim. Yıllarca ceza avukatlığı yapmış bir insanım, her tahliyeyi bir sevinçle karşılardık'' diye konuştu.

 

YARGITAY'I HATIRLATTI

Bir hükmün verildiğini de ifade eden Arınç, ''Bu, bir yargı sürecidir. Temyizi olacaktır. Ama merak ettiğim için kararı aldım okudum. Belli maddeleri hakim uygulamış, belli yasaklar getirmiş. Ama bütün bunların geçerlilik kazanması yüksek Yargıtay'ın bu kararı tasdik etmesiyle mümkün olacak.

Ama tahliye edilmiş olmasının hem camiasına hem ailesine hem kendisini sevenler için bir sevinç olduğu kanaatindeyim. Ben de 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler