Arif ''Trabzon taraftarı muhteşem''

İstanbul Büyükşehir Belediye yardımcu antröneri Arif Erdem karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarını tebrik etti.Arif Erdem Tribünlerdeki trabzonspor taraftarlarının oluşturduğu görüntülerin muhteşem olduğunu söyleyerek "Trabzonspor tar

Arif  ''Trabzon taraftarı muhteşem''

İstanbul Büyükşehir Belediye yardımcu antröneri Arif Erdem karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarını tebrik etti.

Arif Erdem Tribünlerdeki trabzonspor taraftarlarının oluşturduğu görüntülerin muhteşem olduğunu söyleyerek "Trabzonspor taraftarını tebrik ediyorum, Sözde 3 büyükler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı bu stadyumda bu güne kadar böyle bir görüntü sergileyemediler, İstanbul takımı olmamasına karşın Trübünleri gördükçe Trabzonspor taraftarını kutlamamak mümkün değil" dedi.

Karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını da ifade eden Erdem "Trabzonspor Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri ama bizde iyi futbol oynuyoruz. Sahadan gallibiyetle ayrılarak bu mutheşem seyirciyi üzeceğimizi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler