Arda Turan'dan itiraf!

Gece saatlerinde içini döktü...

Arda Turan'dan itiraf!

İrlanda Cumhuriyeti'nin İtalya'yı son dakikalarda gelen golle mağlup etmesinin ardından turnuvaya veda eden Milli Takım'da büyük üzüntü yaşanıyor.
 
Takım kaptanı Arda Turan, gece yarısı İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duygusal ifadeler kullandı. Tecrübeli futbolcu, birçok kişinin ağladığını da belirtti.
 
Arda Turan’ın paylaşımı şöyle;
 
“Bir masaya oturduk hep beraber. Üzüntülerimizi, sevinçlerimizi koyduk ortaya. Kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım, teselli tarafındaydım. Kardeşinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda her halleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm. Bir ömür boyu da öyle göreceğim. Bu akşam herkese olduğu gibi bize de zordu, hala da zor ama bütün bunları bıraktığımızda geriye bayrağımız, ülkemiz, milletimiz kaldı. Biz sizler için buradaydık. Bayrağımızı dalgalandırabilmek için. Az da olsa bunu yaptığımıza inanıyorum. Futbolla ilgili, elimzden geleni yaptık. Bazen futbol böyle olmuyor. Sizin bu futbolla ilgili kırgınlığınız, üzüntünüz, kızgınlığınız varsa başımızın üstüne. Biliriz ki halkımız bizi çok sevdiğinden böyle yapar… Bize gelince, hakkımız varsa helaldir…!!! Siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz benim güzel ülkem. İyi geceler, hayırlı sahurlar”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor