'Arda trafik kazası geçirdi'

Futbol yaşantısını İspanya'da sürdüren Milli futbolcumuz Arda Turan, İspanya'da trafik kazası geçirdiği ifade edildi. Ancak genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada TRTSpor'un ortaya attığı iddiayı yalanlayarak Arda'nın trafik kazası geçirme

'Arda trafik kazası geçirdi'

Futbol yaşantısını İspanya'da sürdüren Milli futbolcumuz Arda Turan, İspanya'da trafik kazası geçirdiği ifade edildi. Ancak genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada TRTSpor'un ortaya attığı iddiayı yalanlayarak Arda'nın trafik kazası geçirmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

TRTSpor'un verdiği ilk bilgilere göre Milli futbolcunun durumunun ciddi olduğu öne sürüldü.

TRTSpor muhabiri Harun Muslu'nun konuyla ilgili açıklamasında: "İspanya'da kimseye ulaşamamak beni endişelendirdi. Durumu ile ilgili net bir bilgi alamadık. Ancak trafik kazası geçirdiği bilgisi doğrudur."

Öte yandan Saffet Ulusoy'un genç futbolcunun durumunu öğrenmek için İspanya'ya uçtuğu belirtildi.

NTVSPOR'a telefonla bağlanan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Arda'nın kaza geçirmesi diye bir şey söz konusu değildir. Arda şuan takımı ile birlikte kampta, bu kadar yalan bir haberin yayılması da gerçekten çok acı. Kız arkadaşı Sinem Kobal'ın da yanında olduğu söylendi. Aileleri merak ediyor böyle yalanlar yüzünden. Net bir şekilde belirtelim, kesinlikle Arda kaza geçirdi diye bir durum yok. Bu bir yalandır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler