Arda milli takımı bırakıyor mu?

Arda Turan iddialara yanıt verdi

Arda milli takımı bırakıyor mu?
A Milli Takım kadrosuna alınmayan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, Milli Takım'ı bırakma düşüncesi olmadığını söyledi.

"Dua ederek takımımıza destek oluyorum"

Arda, Milli Takım'a destek verdiğini söylerken, "Şahsımın durum dışında herhangi bir değerlendirmesi yok. Amacı hayatı boyunca ülke futboluna hizmet etmiş biri olarak, dua ederek takımımıza destek oluyorum. Bizim herhangi bir söylemde bulunmamız Milli Takım adına mümkün değil. İddialar ortaya atıldı, kendimizi savunmak için konuştuk. 3 ay boyunca prim mevzusu vardı, çıkıp bir şey söylemedik halkımız bize güveniyor diye. Sonra çıktık anlattım. Bir iddia varsa maalesef çıkıp konuşmak zorunda kalıyoruz. Şu anda bir açıklama yapmayı düşünmüyorum. İşime konsantre olup en iyisini vermeyi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"İnşallah 2 maçtan 6 puan alırız"

A Milli Takım için her zaman en iyisini düşündüğünü kaydeden Arda, "Beni tanıyorsunuz. Bu konularla alakalı söyleyeceğim, hayırlısı yani, ne diyeyim ben. Ülkemiz adına her zaman en iyisini yapmak için var olduğumuzu söylemek istiyorum. İnşallah Ukrayna'yı yeneriz. Çok önemli bir maç. İnşallah 2 maçtan da alnımızın akıyla 6 puanla çıkacağımızı düşünüyorum. Çok yoğun bir gündemimiz vardı. Barcelona'da Milli Takım konusunu hiç konuşmadık. Kendi işimize konsantre olmuş durumdaydık vallahi. Eve bile gidemedik." dedi.

"Bir gün Galatasaray ile buluşacağız"

Birgün herhangi bir görev ile Galatasaray'a dönmek istediğini belirten Arda, "İnşallah futbol kariyerimi Barcelona'da bitiririm. Katalonya'ya ve buraya çok alıştım. İnşallah burada bitiririm. Galatasaray, bu sene iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz. Heyecanlandırıyor takım. Antalya maçındaki atmosfer, taraftarlar, birleşme çok iyiydi. Bizim kalbimizde her zaman Galatasaray var. Orası bizim evimiz, yuvamız. Biliyorlar ki, onların bir evladı olarak onları burada temsil ediyorum. Ama futbolcu, ama teknik direktör, ama malzemeci, inşallah bir gün buluşacağız. Top toplayıcılıktan geldik biz, normal." diye konuştu.

"Ligi, Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak güçteyiz"

Arda, "Celta Vigo maçı için üzüldük, liderliği almak istiyorduk. Bir 10-15 dakikalık bölümde ne olduysa oldu. Ligi, Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak güçteyiz, buna inanıyorum. İnşallah ona ulaşmayı başarabiliriz. Çok huzurlu bir hayatım var. Mesafe 5-10 dakika da olsa antrenmanlara arabamla gidiyorum. Başta Pique olmak üzere tüm arkadaşlarım çok yardımcı oldu." dedi.

"Messi ve Suarez'i İstanbul'a getirmek istiyorum"

Başarılı futbolcu, "Türkiye'ye çok gelmek istiyoruz da, spor basını, magazini bizi rahat ettirmeyebilir. O yüzden sıkıntılı biraz ama ikna edersek Messi'yi, Suarez'i de İstanbul'a getirmeyi istiyorum." ifadelerini kullandı.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler