Arda Attı Barcelona rahat kazandı

La Liga'nın 27. haftasında Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Arda Turan'ın da gol attığı karşılaşmada Barcelona, Vallecano'yu 5-1 mağlup etti. Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk golüne im

Arda Attı Barcelona rahat kazandı

La Liga'nın 27. haftasında Barcelona, deplasmanda Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Arda Turan'ın da gol attığı karşılaşmada Barcelona, Vallecano'yu 5-1 mağlup etti.

Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk golüne imza atmış oldu.

Bu galibiyetin ardından Barcelona puanını 69'a yükseltirken, Rayo Vallecano 26 puanda kaldı.

Karşılaşamya Barcelona daha iyi başladı ve ilk dakikadan itibaren oyunda rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Barça, 22. dakikada Ivan Rakitic'in golüyle 1-0 öne geçti. 23. dakikada Messi ile konuk ekip farkı 2'ye çıkardı. 42. dakikada Diego Llorente kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da Barça hızlı başladı ve Messi 53. dakikada farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. 57. dakikada ev sahibinin tek golünü Manucho Goncalves kaydetti. 67. dakikada Manuel Iturra'nın kırmızı kartıyla ev sahibi sahada 9 kişi kaldı. 9 kişi kalan rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen Barcelona, Lionel Messi'nin 72. dakikadaki golüyle skoru 4-1'e getirdi.

Milli oyuncumuz Arda Turan, 86. dakikada sol kanattan Mathieu'nun ortasına yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Barcelona formasıyla ilk golüne imza attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Barcelona, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler