Araklıspor'da parola galibiyet!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün sahasında Pazarspor'a 2-1 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, play-offa katılma yarışında sonuna kadar var olacaklarını söyledi.  Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Pazarspor karşısında maçın ilk dakikasında

Araklıspor'da parola galibiyet!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün sahasında Pazarspor'a 2-1 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, play-offa katılma yarışında sonuna kadar var olacaklarını söyledi.

 

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Pazarspor karşısında maçın ilk dakikasında 1-0 mağlup duruma düşerek şoka girdiklerini belirterek, ''Rakibimiz 30 dakika bize karşı çok bariz üstünlük kurdu. Oyunun bu bölümünde yine gol yiyebilirdik. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna denge getirdik ama mağlup olmaktan da kurtulamadık. Saha zeminimiz çok bozuk, bu da futbolumuzu olumsuz etkiledi. Bunun yanında kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftar desteğini yeterince arkamızda göremiyoruz'' dedi.

 

14 hafta yenilgi yüzü görmeyen Araklıspor'un son 2 haftadır mağlup olmasının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Yakupoğlu, şöyle konuştu:

 

''Bu mağlubiyetlerde sakat ve cezalı oyuncularımızın yokluğunu çok hissettik. Takıma büyük katkısı olan Yunus'un burnu kırıldı. Orta sahada yine vazgeçemediğimiz oyunculardan Umut sezonu kapattı. Yine orta saha futbolcularımızdan Selçuk bizi önemli maçlarımızda yalnız bıraktı. Takıma yeni kattığımız ve fırsat verdiğimiz genç oyuncular ellerine geçen fırsatları iyi değerlendiremediler. Ama umudumuzu kaybetmiş değiliz, play-offa katılma yarışında sonuna kadar varız. Önümüzde çok önemli 2 kritik maçımız var. Ne pahasına olursa olsun bu maçlardan 6 puan almak zorundayız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler