Araklıspor'da hedef 2. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, hedeflerinin 2. Lig olduğunu söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyircileri önün

Araklıspor'da hedef 2. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, hedeflerinin 2. Lig olduğunu söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyircileri önünde Sancaktepe Belediyespor'u konuk edeceklerini belirterek, ''Rakibimiz ligin 2. sırasında zirve mücadelesi veriyor. Bizim için rakibimizin ligdeki pozisyonu çok önemli değil, oyunumuza bakacağız. Her maça galip gelebilmek için çıkıyoruz, bu maçta da hedefimiz galibiyet olacak'' dedi.

Rakipten çok saha zemininden çekindiklerini ifade eden Yakupoğlu, ''Sahanın zemini bozuk olduğu için sıkıntı yaşayabiliriz. Öncelikle hedefimiz 2. Lig'e çıkmak. Bunun için önümüzdeki 4 maçımızdan en az 10 puan bekliyoruz. Takımıda Yalçın cezalı, kalecimiz Seyhun ve Selçuk sakat, ancak sakat ve cezalı oyuncularımızı mazeret olarak göstermek istemiyoruz. Sonuçta rakibimizin karşısına 11 kişilik kadro ile çıkacağız. Bu oyuncularımın yerlerine oynayacak oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler