Araklıspor'a 6 güç daha takviye

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, transferin son gününde kadrolarına dahil ettikleri 6 sporcuyla daha da güçlendiklerini söyledi.Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişen forvet Görkem Erd

Araklıspor'a 6 güç daha takviye

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, transferin son gününde kadrolarına dahil ettikleri 6 sporcuyla daha da güçlendiklerini söyledi.

Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişen forvet Görkem Erdemli, Kartalspor'dan forvet Kaan Dorak, Keçiörenspor'dan kaleci Ufuk Alpaslan, Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci İbrahim Genç, Arsinspor'dan orta alan oyuncusu Görkem Özkul ve Ofspor'dan Ersin Aksaç'ı renklerine bağladıklarını belirtti.

Çebi, Çarşambaspor beraberliği ve Aydınspor yenilgisiyle lige başladıklarını belirterek, ''50. yılımızda başarılı olmak istiyoruz. Bu nedenle kadromuzu daha da güçlendirdik. Transferin son gününde başarılı sporcuları kadromuza kattık. İlerleyen günlerde iyi sonuçlara imza atacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor