Araklıspor Tanju Çom ile anlaştı

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Araklıspor, Üsküdar Anadolu 1908 Spor'dan Tanju Çom ile anlaştı. "Bugün de geçen sezon Üsküdar Anadolu 1908 Spor formasını giyen orta saha Oyuncusu Tanju Çom ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Ara

Araklıspor Tanju Çom ile anlaştı

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Araklıspor, Üsküdar Anadolu 1908 Spor'dan Tanju Çom ile anlaştı. "Bugün de geçen sezon Üsküdar Anadolu 1908 Spor formasını giyen orta saha Oyuncusu Tanju Çom ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Araklıspor, Üsküdar Anadolu 1908 Spor'dan Tanju Çom ile anlaştı.

Kulüp başkanı Reşat Çebi, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,

"Bugün de geçen sezon Üsküdar Anadolu 1908 Spor formasını giyen orta saha Oyuncusu Tanju Çom ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transfer de takıma güç katacaktır" dedi.

Araklıspor'un kuruluşunun 50. yılında iyi bir kadro oluşturduklarını söyleyen Çebi, "Sporcu, teknik heyet ve yönetim olarak kenetlendik. İlçe halkının da takıma sahip çıkmasıyla bu sezon başarılı bir sezonu geride bırakacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler