Araklıspor skoru koruyamadı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Yalovaspor ile 1-1 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında galibiyet golünü atamadıklarını söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yalovaspor karşısına galib

Araklıspor skoru koruyamadı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Yalovaspor ile 1-1 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakipleri karşısında galibiyet golünü atamadıklarını söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yalovaspor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, ''Tüm hazırlıklarımızı da bu yönde yapmıştık. Karşılaşmaya da iyi başladık. Maçın başlarında bulduğumuz gol ile rakibimiz karşısında 1-0 öne geçtik ancak skoru korumada başarılı olamadık'' dedi.

İkinci yarı rakip kalede net gol pozisyonları bulmalarına rağmen gol vuruşlarında etkili olamadıklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Her maçta olduğu gibi bu maçta da gol sıkıntı çektik. Gol için pozisyonlar ürettik ama galibiyet golünü atamadık. Artık bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Kırıkkalespor maçı var. Bu maça iyi hazırlanarak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor