Araklıspor seri peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakiplerini bu maçta yenerek seri yakalamak istediklerini söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor'un ço

Araklıspor seri peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, rakiplerini bu maçta yenerek seri yakalamak istediklerini söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Biz de böylesine iyi bir kadronun sahalarda iyi sonuçlarla ayrılması için mücadele ediyoruz. Geçen hafta deplasmanda Kepez Belediyespor'u yenerek 3 puan aldık. Aldığımız 3 puanın anlam kazanması için bu hafta Kırıkhanspor'u yenerek seri yakalamak istiyoruz'' dedi.

Rakipleri Kırıkhanspor'un kupada tur atladığını ve Araklı'ya moralli geleceğini ifade eden Yakupoğlu, ''Bizim hedefimiz bu maçta 3 puan olacaktır. Amacımız alacağımız puanlarla takımımızı ligde daha yukarılara taşımak. Önümüzde zorlu maçlar var. Bu maçlara moralli girmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor